Αντίγραφα Ασφαλείας (backups)

Λογαριασμοί Φιλοξενίας - Μεταπωλητές 
Σε όλους τους λογαριασμούς πακέτων φιλοξενίας, μεταπωλητών καθώς και αλληλογραφίας (e-mail) υπάρχουν διαθέσιμα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με την δυνατότητα επαναφοράς από εμάς.
Η συχνότητα που λαμβάνουμε και διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας στους λογαριασμούς αυτούς είναι 2 ημέρες πίσω, 1η του μήνα και 15.
Οπότε για παράδειγμα αν θέλετε επαναφορά του λογαριασμού σας και έχουμε 21 Ιανουαρίου τα διαθέσιμα αντίγραφα θα είναι:
21 Ιανουαρίου (00:01 ~ 08:00)
20 Ιανουαρίου (00:01 ~ 08:00)
15 Ιανουαρίου (00:01 ~ 08:00)
01 Ιανουαρίου (00:01 ~ 08:00)
 
Επαναφορά Λογαριασμού με 1-Click (cPanel)
Για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο την διαδικασία επαναφοράς των λογαριασμών σας ή μεμονωμένα αρχείων, βάσεων δεδομένων, αλληλογραφίας ακόμα και dns ζωνών στους διακομιστές hosting & μεταπωλητή έχει προστεθεί η δυνατότητα αυτή.
Η διαδικασία είναι απλή, αφού μεταβείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του λογαριασμού σας θα δείτε τις επιλογές τις παρακάτω εικόνας
restore_manager
Από το μενού αυτό μπορείτε να επιλέξετε ημερομηνία του αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε, καθώς και σχετικό domain αν έχετε περισσότερα από ένα και τέλος τι ακριβώς θέλετε να γίνει επαναφορά.
 
VPS
Για όλα τα VPS κρατάμε αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο container μία φορά την εβδομάδα.
Σε περίπτωση που θέλετε πιο συχνά αντίγραφα ασφαλείας θα πρέπει να αγοράσετε μαζί με το VPS σας την υπηρεσία extra τεχνικής υποστήριξης.
 
Silver Υποστήριξη
Σε αυτό το πακέτο υποστήριξης σε συνδυασμό με εβδομαδιαίο αντίγραφο ασφαλείας του container, σας παρέχουμε επιπλέον 100gb αποθηκευτικού χώρο σε διακομιστή μας. Στον χώρο αυτό και ανάλογα τις ανάγκες σας (λογαριασμοί cpanel, αρχεία ιστοσελίδων, βάσεις δεδομένων) κ.λ.π. λαμβάνουμε αντίγραφα ασφαλείας με συχνότητα  (εξαρτάται από τον χώρο που καταλαμβάνουν) 2 ημέρες πίσω, 1η του μήνα και 15 του μήνα..
 
Gold Managed Υποστήριξη
Σε αυτό το πακέτο υποστήριξης σε συνδυασμό με εβδομαδιαίο αντίγραφο ασφαλείας του container, σας παρέχουμε επιπλέον 500gb αποθηκευτικού χώρο σε διακομιστή μας. Στον χώρο αυτό και ανάλογα τις ανάγκες σας (λογαριασμοί cpanel, αρχεία ιστοσελίδων, βάσεις δεδομένων) κ.λ.π. λαμβάνουμε αντίγραφα ασφαλείας με συχνότητα ή το δυνατόν (εξαρτάται από τον χώρο που καταλαμβάνουν) 2 ημέρες πίσω, 1η του μήνα και 15 του μήνα.
Σε περίπτωση που έχετε περιβάλλον διαχείρισης cPanel τότε προσθήκη από εμάς της δυνατότητας Επαναφοράς Λογαριασμού με 1-Click (cPanel).
 
Mission Critical
Το critical mission πακέτο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας μεμονωμένα με στόχο την μέγιστη δυνατή συχνότητα αντιγράφων ασφαλείας ώστε να είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες σας λειτουργούν αδιάκοπα.

Διακομιστές Αντιγράφων Ασφαλείας
Οι διακομιστές που διατηρούν όλα τα παραπάνω αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιούν τεχνολογία συστοιχίας δίσκων Raid 5 για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • 0 Χρήστες βοηθήθηκαν
Σας βοήθησε αυτή η απάντηση;

Σχετικά άρθρα

CloudLinux & Installatron

Παρακαλώ ανοίξτε μέσω της Περιοχής Πελατών ένα ticket προς το Τμήμα Χρεώσεων, προκειμένου να...

Εγκατάσταση ενός Auto Install ISO

Για τους χρήστες που δεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι με εργασίες system administration, έχουμε...

Additional High Availability Storage (προσθήκη/resize/διαγραφή δίσκου)

Προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά όλες οι λειτουργίες του Additional High Availability Storage,...

Philoxenos Security

Ο Philoxenos παρέχει την δυνατότητα να προσθέσετε το πακέτο ασφάλειας "Philoxenos Security" στο...

Επίλυση προβλήματος σύνδεσης με RDP από υπολογιστή με Windows προς Windows 2016 Server ή Windows Server 2019

Με την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων ασφαλείας στον υπολογιστή σας με λειτουργικό...